AVDJ-Graphics logo
ONS VERHAAL

Hoi! ik ben Anouk en dit is

mijn verhaal

"Ik wou mijn eigen ding doen"

Na mijn opleiding Crossmedia Ontwerp aan de hogeschool heb ik, Anouk van der Jeught, in 2011 AVDJ-Graphics opgestart. Ik heb er meteen voor gekozen om volledig zelfstandig te starten. Dit nadat mijn stage van 8 weken duidelijk niet “mijn dada” was. Mij moet je niet vragen om 8 uur aan een computer te zitten. Al zou je denken dat dit van veel grafisch ontwerpers wordt verwacht. En dat is ook zo. Daarom dat ik mijn eigen ding wou doen.

Avdj-graphics


Met AVDJ-Graphics richten we ons op een hoog niveau van grafisch ontwerp voor bedrijven. Dit zowel voor starters als voor voor bedrijven die reeds langer in het veld staan maar nood hebben aan een frisse douche wat hun look en marketing betreft.


Onze inzet om zo mede input te zijn in een succesverhaal voor uw onderneming is groot. Meedenken hoe uw bedrijf op een passende en opvallende manier naar buiten kan komen en eruit kan springen in die massa van alle andere bedrijven, dat is ons doel. 

Beenice


Op zoek naar geboortekaartjes? Dan zijn wij jouw ideale bezige bijtjes! Gedreven, flexibel en persoonlijk! 


Bij Beenice kun je terecht voor prachtige geboortekaartjes. Van eenvoudige kaartjes, tot klassieke, romantische en retro ontwerpen in verschillende formaten en luxe uitvoeringen en geboortekaartjes voor tweelingen; je vindt het hier allemaal. Voor België en Nederland!

Groetjes van de maan


Niets overtreft toch de charme van een authentiek kaartje. Wil je iemand feliciteren of bedanken? Ben je op zoek naar kerstkaartjes voor jouw warme wensen? Of heb je gewoon graag allerlei kaartjes in huis voor elk moment?


Dan ben je bij Groetjes van de maan aan het juiste adres! Kies een kaartje uit onze leuke en originele collectie!

Ons team

Anouk

Zaakvoerder

Er leeft een enorme passie in mij voor alles wat met creativiteit te maken heeft. Daarnaast ben ik al van kleins af enorm geprikkeld om te willen ondernemen. Mijn liefde voor design, oog voor detail en mijn creatieve maar alerte aanpak maken dat mijn zaak is kunnen groeien.


Na 10 jaar zelfstandig zijn heb ik reeds een enorme ervaring opgedaan. Deze ervaring deel ik graag. Creativiteit, flexibiliteit en een persoonlijke aanpak staan voor mij voorop. Dankbaar ben ik voor het top team dat intussen achter en naast mij staat en AVDJ-Graphics maken tot wat het vandaag is.

Sarah

Grafisch vormgever & illustrator

Illustreren en het ontwerpen van huisstijlen zijn helemaal mijn ding. Mijn opdracht is geslaagd als ik iemand blij kan maken met een leuk ontwerp.

Terènce

Webdesign, grapisch vormgever en allround medewerker

Na een jarenlange omzwerving langs de technische- en zorgsector heb ik uiteindelijk mijn passie gevonden in het grafische. Met veel plezier werk ik aan boeken, flyers, website's, ...en bied ik ondersteuning aan Anouk waar nodig.

Aangenaam

Leuk je te ontmoeten