AVDJ-Graphics logo
BROCHURES

Professionele

Brochures

Brochures worden voor allerlei doelen gebruikt. Tijdschriften, reclame boekjes, programma boekjes, … Ze kunnen geniet of gelijmd worden en zijn verkrijgbaar in verschillende papiersoorten en formaten.


Brochures met een mooie layout en professionele foto’s bereiken de meeste aandacht. Bij Avdj-Graphics bieden wij dit allemaal binnen hetzelfde bedrijf aan. Zo verliest u geen tijd en bekomt u het beste resultaat.

Wat wil je

Alles is mogelijk

Wij gaan steeds op zoek naar de juiste plaatsing van uw beeldmateriaal en de juiste typografie, gecombineerd met een mooi en duidelijk ontwerp. Naast deze kennis bieden wij ook een vlotte opvolging van uw drukwerk aan. Wij gaan na welke druktechnieken en papiersoorten er mogelijk zijn. Heeft u een idee en weet u niet of dit realiseerbaar is? Wij zoeken het voor u uit en geven uw brochure de best mogelijke afwerking.


Wij garanderen een vlotte service.

Voorbeeld

Salens

Bij dit project konden we ons voor de afwerking creatief laten gaan en verschillende soorten drukwerk samenstellen. De brochure heeft een open genaaide binding, de cover is stevig karton bedrukt in zeefdruk, verlijmd op het boek en het binnenwerk is gedrukt in LE-UV offset waardoor de kleuren zeer krachtig overkomen.

Er is ook gewerkt met pantone fluo inkt en tot slot zijn er ook nog leeslintjes voorzien. De volledige layout hebben we natuurlijk ook gemaakt en is clean, duidelijk en strak.

Het geheel heeft door deze afwerking een artistieke en opvallende look. 

BQS

Deze brochure heeft een vierkant compact formaat. Het ligt zeer goed in de hand en is makkelijk te doorbladeren.

De afbeeldingen in deze brochure zijn gedetailleerd en daarom ook belangrijk dat ze verfijnd gedrukt worden. LE-UV is de ideale manier om dit soort afbeeldingen te drukken. De inkt heeft geen tijd in het papier te dringend en daardoor blijft alles zeer scherp. 

De layout is sober en klassevol, met gebruik van veel witruimte en strakke lettertypes. Hierdoor gaat de aandacht naar de producten en hun kwaliteit. Ook het logo van BQS en alle nodige iconen hebben wij ontworpen.


Voorbeeld

Voorbeeld

Diversen