AVDJ-Graphics logo
WEBDESIGN

Webdesign

Uw online visitekaartje

Het maakt niet uit wie je bent of wat je doet. Of je nu zelfstandig onderneemt, een muziekgroep hebt, een winkelier bent of een hobbyist (of alles daar tussenin), je hebt een website nodig om online vindbaar te zijn. Naast een volledige huisstijl en drukwerk verzorgt AVDJ-Graphics ook jouw online visitekaartje: een op maat gemaakte website die op alle platformen goed tot z'n recht komt. 

 

Neem contact op en zorg ervoor dat jouw passie een mooie en opvallende plaats krijgt op het internet.

Helemaal van jou

Persoonlijk

Je website wordt met veel zorg ontworpen en wordt daarna terug aan jou overgedragen. Jouw website is iets persoonlijks en het is dan ook belangrijk dat jij ermee verbonden blijft. Daarom voorzien wij een korte opleiding zodat jij weet hoe je jouw website in de loop van de tijd zelf kunt aanpassen als je dat zou willen.

 

Wil je toch nog extra hulp achteraf? Of wil je zelf helemaal geen werk hebben aan je website? Dan staan wij altijd klaar om jou te helpen!

Op ieder apparaat perfect weergegeven

Responsive

Responsive_webdesign

Wanneer je website responsive is bekom je een optimale webervaring. Het is belangrijk dat een website ideaal en duidelijk wordt weergegeven zowel op een smartphone als op een ipad of computerscherm. Responsive websites passen zich aan het scherm aan waarmee de bezoeker de website bekijkt. Zowel tekst als afbeeldingen zijn bij een responsive website altijd duidelijk, zonder dat je moet inzoomen. De site past zich automatisch aan naar de resolutie van je scherm. De dag van vandaag is dit zeer belangrijk, aangezien men zowel via de gsm als via een computer surft. Laat je website bij ons bouwen en wij zorgen ervoor dat deze perfect responsive werkt.

Webdesign

Enkele van onze projecten

Webdesign voorbeeld ayden

Ayden bouwcoördinatie


Ayden is de partner voor de réalisatie van uw bouwproject. Dit zowel voor nieuwbouw als renovatie.


We zijn gespecialiseerd in het voorbereiden van bouwprojecten tot in het kleinste detail. Aansluitend hechten we heel veel belang aan coördinatie en opvolging van de werken, zo kunnen we telkens ten gepaste tijde bijsturen waar nodig.


We begeleiden u met onze kennis en ervaring in de realisatie van uw bouwproject.  Zo streven we naar een zorgeloos bouwtraject voor onze klanten! Dit door een op maat gemaakte opdracht volgens uw wensen. Wij bieden diensten aan, startend van een advies tot de volledige coördinatie van uw project.

SD-Decoratie


Voor SD-Decoratie, het bedrijf van Stijn Devolder, ontwierpen wij een totaal nieuwe website en logo.


Of u nu uw gevel van een nieuwe kleur en beschermende laag wilt voorzien, een totaal renovatie van uw nieuwe winkel, een opfrissing van uw interieur of u wens op maat gemaakte inbouwkasten, bij SD Decoratie bent u aan het juiste adres. 


Webdesign voorbeeld SD-Decoratie
Website ontwerp voorbeeld Hendrik Vervaet

Hendrik Vervaet


Hendrik Vervaet algemene tuinaanneming wou graag een website die helder en overzichtelijk de diensten weergaf die zij aanbieden.


Samen met de klant kozen we voor een strak systeem, volledig in de huisstijl van Hendrik Ook voor de klant is het onmiddellijk duidelijk welke diensten Hendrik aanbiedt. En willen klanten graag nog meer weten, dan zijn ze maar één muisklik verwijderd van meer informatie.

Healthy Go


Voor Heidi Zutterman, eigenaar en coach van haar uniek concept Healthy Go, verzorgden wij een totaalpakket. We begonnen bij haar logo en huisstijl en verzorgden ook het  drukwerk en reclamemateriaal. Verder maakten we een volledig op maat gemaakte website.


Op zoek naar een gezonde levensstijl? Neem zeker eens een kijkje op haar website. Go Heidi Go!


Website ontwerp voorbeeld Healthy Go
Website ontwerp voorbeeld Mont lebiez

Vakantiehoeve Mont Lebiez


Voor een ontspannen vakantie in het prachtige

Pas de Calais, ben je bij Mont Lebiez aan het juiste adres. Gezellig, warm, landelijk en van alle gemakken voorzien. Deze sfeer hebben we zo goed mogelijk in de kijker gezet door gebruik te maken van heel veel foto's.


De foto's zijn tevens door Avdj-Graphics genomen. 


Van Driel Publishing


Ook voor een professionele webshop met gebruiksvriendelijk beheersysteem kan je bij ons terecht. De webshop van Van Driel Publishing is ook door ons gebouwd. Het werd een kleurrijke website met de mogelijkheid om direct producten te bestellen. Neem zeker eens een kijkje op de site, niet alleen om de dynamische webshop te zien maar ook alle leuke boekjes!

Website ontwerp webshop

Wat zeggen onze klanten?

Uitstekend werk


Al jaren is AVDJ graphics mijn vaste partner voor drukwerk en dergelijke. Ze hebben onlangs de huisstijl van SD-Decoratie volledig aangepast. Daarnaast is ook de website volledig vernieuwd.


Terènce leverde uitstekend werk in het volledig vernieuwen van mijn website. Hij was zeer vriendelijk en behulpzaam en luisterde naar mijn wensen. Ik leverde de foto’s en teksten van de werken aan. Terènce zorgde om dit allen in een mooi geheel te plaatsen. Ik ben zeer tevreden van mijn vernieuwde website en al veel positieve reacties gehad.


Kortom: AVDJ is een topbedrijf die altijd met alles kort op de bal speelt en alles in een zo kort mogelijke tijd kan leveren en afhandelen.


Stijn Devolder

SD-Decoratie

Toffe samenwerking


Ik wil u laten weten dat ik de service bij AVDJ-Graphics TOP vind! Jullie zijn een super team met super ideeën. Samen hebben we een machtig project op poten gezet, juist zoals ik het wou.

Het uithangbord van mijn bedrijf typeert ook mijn persoonlijkheid en wat ik wil vertellen aan de mensen. Ik hoop nog op een zeer lange en toffe samenwerking. Maar daar twijfel ik geen minuut aan. Doe zo verder!


Heide Zutterman

Healthy-Go

Tip!


Ook onze eigen website is door ons ontworpen. Kijk gerust eens rond, dan zie je welke opties er allemaal mogelijk zijn.